Mesej Kecemasan Gaza

MESEJ KECEMASAN DARI GAZA, MEREKA PERLUKAN KITA!

Semalam Azhar Care menerima mesej kecemasan bahawa Gaza sedang berada dalam keadaan getir dibedil oleh musuh dan lockdown ancaman pandemik yang melanda di seluruh negara.

Marilah sama-sama kita membantu saudara-saudara kita di gaza dengan memberi sumbangan. Sumbangan anda amatlah memberikan harapan kepada mereka dalam menghadapi kezaliman ini dalam masa sama menghadapi ancaman wabak yang melanda.

Salurkan sumbangan anda disini:
Maybank
5630 2862 8897
Pertubuhan kebajikan alumni Azhar Mesir Malaysia
Reff: Gaza

jika ada sebarang persoalan.
Mohon tekan link whatsapp kami untuk berhubung.
http://www.wasap.my/+60139999894/MesejKecemasanGaza

Bantu kami sebarkan mesej kecemasan ini supaya saudara-saudara kita yang dinafikan hak tersebut boleh diadili dengan lebih baik.

Mesej Kecemasan : Gaza

MESEJ KECEMASAN DARI GAZA, MEREKA PERLUKAN KITA!Semalam Azhar Care menerima mesej kecemasan bahawa Gaza sedang berada dalam keadaan getir dibedil oleh musuh dan lockdown ancaman pandemik yang melanda di seluruh negara.Marilah sama-sama kita membantu saudara-saudara kita di gaza dengan memberi sumbangan. Sumbangan anda amatlah memberikan harapan kepada mereka dalam menghadapi kezaliman ini dalam masa sama menghadapi ancaman wabak yang melanda.Salurkan sumbangan anda disini:Maybank5630 2862 8897Pertubuhan kebajikan alumni Azhar Mesir MalaysiaReff: Gazajika ada sebarang persoalan.Mohon tekan link whatsapp kami untuk berhubung.http://www.wasap.my/+60139999894/MesejKecemasanGazaBantu kami sebarkan mesej kecemasan ini supaya saudara-saudara kita yang dinafikan hak tersebut boleh diadili dengan lebih baik.#MesejKecemasanGaza

Posted by Al Azhar Care on Rabu, 2 September 2020

Bantu Viralkan

Kami sangat menghargai bantuan tuan puan untuk viralkan aktiviti dan program kami agar bantuan dapat disalurkan kepada mereka yang memerlukan

Leave a Comment

Your email address will not be published.